Huolto ja varaosat

Huolto ja varaosat kaikkiin merkkeihin

Suunnitelmallisella ja ennakoivalla huollolla varmistetaan nostureiden turvallinen käyttö.

Huolto

Huollot suunnitelmallisesti ja huolellisesti

Suunnitelmallisella ja ennakoivalla huollolla varmistetaan nostureiden turvallinen käyttö. Huolehdimme suunnitelmallisesti ja luotettavasti nostureidenne huollot niin, että teille jää aikaa keskittyä omaan liiketoimintaanne ilman huolta nostureidenne ja nostoapuvälineidenne toiminnasta ja kunnosta. Me autamme teitä huolehtimaan nostolaitteistanne parhaalla mahdollisella tavalla läpi niiden koko elinkaaren.

Nosturihuolto

Teemme ammattitaidolla teollisuusnosturien huollot ja korjaukset kaikkiin nosturimerkkeihin.

Nostoapuvälineiden huolto

Nostoapuvälineiden kunnossapito on erittäin tärkeä osa työturvallisuutta. Meillä on pitkä kokemus ja tietotaito nostoapuvälineistä, tarkastamme nostoapuvälineet joko asiakkaan luona tai omissa toimitiloissamme.

Huoltosopimus

Sopimuskumppaninamme teillä on yksi huoli vähemmän. Yksilöllisen huoltosuunnitelman myötä otamme vastuullemme nostolaitteidenne säännölliset huollot. Asiakkaanamme saatte meiltä sekä laitteidenne ikää pidentävät ennakoivat huollot, että nopean korjausavun yllätystilanteisiin. Huoltosopimus voi kattaa yksittäisten tai useampien nosturien ja nostolaitteiden vuosihuollot.

Huoltoajat sovimme aina joustavasti tarvitsemallanne ja toivomallanne aikataululla. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki mekaaniset ja sähköiset korjaustyöt. Huoltosopimus tuo teille säästöjä, turvaa ja huolettomuutta. Huoltosopimus voi sisältää myös tarvittavat vuositarkastukset.

Varaosat

Alkuperäiset varaosat

Toimitamme seuraavien nostureiden varaosia ja tarvikkeita:

  • LIFTKET -sähkönostimet

Autamme mielellämme oikeiden varaosien valinnassa.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080