Palvelut

Kokonaisvaltainen
elinkaarikumppanisi

Palveluliiketoimintamme ydinajatus on keskittyä asiakkaidemme liiketoiminnan edistämiseen ja turvallisen työskentely-ympäristön ylläpidon tukemiseen.

Tarkastukset

Lakisääteiset tarkastukset

Teemme lakisääteiset tarkastukset nostureillenne ja nostoapuvälineillenne. Kun vikoihin päästään ajoissa kiinni, laitteiden turvallisuus ja käyttöikä paranevat. Kokeneet, sertifioidut tarkastajamme varmistavat nostolaitteidenne käyttöturvallisuuden ja tarkastavat niiden kunnon. Teemme tarkastukset nosturin merkistä tai valmistajasta riippumatta.

Asennuspalvelut

Asennuspalvelut

Asennamme toimittamamme nosturit sekä nostimet ja hoidamme tarvittaessa kaiken valmiiksi alusta loppuun. Asennuksen yhteydessä suoritamme aina käyttöönottotarkastuksen ja teemme siitä pöytäkirjan. Asennuksen yhteydessä voimme myös suorittaa laitteen käyttökoulutuksen.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut

Koulutamme asiantuntevalla ja motivoivalla otteella niin nostolaitteiden käyttäjiä, työnjohtoa kuin suunnittelijoitakin tavoitteenamme parantaa asiakkaidemme valmiuksia varmistaa nostotöidensä turvallisuus ja säädösten mukainen toiminta sekä varmistaa nostolaitteiden oikeanlainen valinta.

Koulutuksissamme käydään vuorovaikutteisesti läpi turvalliseen nostotapahtumaan liittyviä asioita sekä teoriassa että käytännön harjoituksissa. Kiinnitämme erityishuomiota vastuu- ja asennekysymyksiin nostolaitteita käytettäessä.

Koulutuksen päätteeksi järjestetään kirjallinen koe, jonka hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat todistuksen, joka on voimassa viisi vuotta.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080