Koulutuspalvelut

Asiantuntevaa ja motivoivaa koulutusta

Koulutamme asiantuntevalla ja motivoivalla otteella niin nostolaitteiden käyttäjiä, työnjohtoa kuin suunnittelijoitakin tavoitteenamme parantaa asiakkaidemme valmiuksia varmistaa nostotöidensä turvallisuus ja säädösten mukainen toiminta sekä varmistaa nostolaitteiden oikeanlainen valinta.

Koulutuksissamme käydään vuorovaikutteisesti läpi turvalliseen nostotapahtumaan liittyviä asioita sekä teoriassa että käytännön harjoituksissa. Kiinnitämme erityishuomiota vastuu- ja asennekysymyksiin nostolaitteita käytettäessä.

Koulutuksen päätteeksi järjestetään kirjallinen koe, jonka hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat todistuksen, joka on voimassa viisi vuotta.

Radio-ohjatun teollisuusnosturin käyttö -koulutus

Nosturikorttikoulutuksemme soveltuu kaikille henkilöille, jotka työskentelevät tuotannon parissa ja käyttävät työssään radio-ohjattuja nostureita.

Koulutuksessa mm. perehdytään oikeisiin työskentelytapoihin, turvalliseen nosturin käyttöön ja työmenetelmiin, opitaan nostotöihin liittyvää lainsäädäntöä, tutustutaan eri nosturityyppeihin ja -rakenteisiin sekä opetellaan turvallista nostotapahtumaa. Käytännön osuudessa harjoitellaan radio-ohjatun teollisuusnosturin käyttämistä nostotyön ammattilaisen johdolla.

Valtioneuvoston asetus 403/2008 velvoittaa työnantajaa perehdyttämään koneita käyttävät työntekijät ja radio-ohjatun teollisuusnosturin käyttäminen edellyttää aina erityisopastuksen antamista. Koulutuksen kesto on 8 h.

Nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden turvallinen käyttö -koulutus

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka käyttävät itse, tai joiden työympäristössä käytetään nostolaitteita ja nostoapuvälineitä, sekä em. henkilöiden esimiehille.

Koulutuksessa annetaan perustiedot nostotyötä koskevista määräyksistä, vastuista ja velvollisuuksista, opastetaan nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön sekä vaarojen tunnistamiseen käytännön esimerkkien kautta. Koulutuksen kesto on 6 h.

Järjestämme koulutuksia koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva koulutustilaisuus!

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080