BINAR HANDLING -ergonomiatuotteet

Älykäs, tehokas, helppokäyttöinen

Laadukkailla ruotsalaisilla Binar -tuotteilla on ainutlaatuinen ohjattavuus ja joustava käytettävyys, niiden avulla voidaan yhdistää ainutlaatuisella tavalla työskentelyn tehokkuus ja ergonomisuus. Binar -ergonomiatuotteiden avulla taakkaa voidaan liikuttaa mihin tahansa suuntaan helposti, tarkasti ja turvallisesti.

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme ovat valmiina ratkaisemaan vaativimmatkin nostolaitehaasteenne!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin: www.binarhandling.com

Binar NEO 30

Siirrettävä ja kompakti nostolaite

Tätä siirrettävää ja kompaktia nostolaitetta voidaan käyttää useissa eri työpisteissä, koska sen asentaminen vie vain muutaman minuutin. Akkukäyttöisen järjestelmänsä ja asennuksen helppouden ansiosta NEO 30 on ainutlaatuinen tuote. Se voidaan ripustaa myös trukkeihin tms., joissa ei ole virtalähdettä.

Paino 7,5 kg, mitat: 410 mm x 132 mm x 107 mm.

  • nopea ja helppo asentaa
  • akkukäyttöinen
  • helposti liikuteltava
  • max. kantokyky 30 kg
  • saatavana useita erilaisia vakiomallisia tarttujia sekä lisäksi tarpeen mukaan räätälöityjä malleja
Quick-Lift Arm

Quick-Lift elektroniset kuormankeventimet

QUICK-LIFT kuormankeventimet ovat älykkäitä nostolaitteita, jotka täyttävät ergonomian, työympäristön, turvallisuuden ja tehokkuuden korkeimmatkin vaatimukset. Saatavana on useita malleja erilaisilla nostokapasiteeteilla (50kg, 100kg, 200kg ja 300kg työkuormille) ja ulottumilla (max. 5 m), joten voit valita tuotteen, joka on optimoitu nosto- ja käsittelytarpeisiisi.

Patentoidut Quick-Lift nostolaitteet tuntevat käden liikkeet ja tehostavat nostovoimaa hienostuneen sähköisen järjestelmän avulla. Näiden nostolaitteiden vakioidut ja räätälöidyt ratkaisut täyttävät kilpailukykyisen työympäristön työergonomia- ja turvallisuus- sekä tuottavuuden odotukset. 

Kuormankeventimet asennetaan usein lattiapylväisiin mutta ne voidaan ripustaa myös profiilikiskoihin tai kiinnittää suoraan seinärakenteisiin. Quick-Lift kuormankeventimet ovat erittäin kevyitä, koska ne on valmistettu ohuesta mutta erittäin lujasta teräksestä, ja siksi niitä on erittäin helppo käyttää. Kuormankeventimet keventävät käsiteltävän kappaleen koko painon.

Alueille, joilla on tiukat hygieniavaatimukset, kuten elintarviketeollisuudessa, on saatavilla Quick-Lift Clean (QLAC)-malli, jonka nostokapasiteetti on jopa 75 kg.

Control handle

Ohjainkahvat

Saatavana useita erilaisia ergonomisia hallintakahvoja taakan tarkkaan ohjaukseen ja erilaisiin nostotarpeisiin.

Quick-Lift Rail 50i

Quick-Lift Rail-järjestelmä

Quick-Lift Rail-järjestelmää on saatavana kahtena mallina, Quick-Lift Rail (QLR) ja Quick-Lift Driven (QLD). Molemmat järjestelmät voidaan joko asentaa kattoon tai asentaa vapaasti seisoviin, uusiin tai jo olemassa oleviin profiilikiskoihin.

QLR – helposti manuaalisesti liikkuva ratkaisu kiskoon asennettavaan ylös ja alas ohjaukseen. Ohjauskahva tunnistaa käyttäjän ylös- ja alaspäin suuntautuvan voiman. Ei painikkeita. Kuormasta riippumatta tarvitaan vain 20 grammaa käyttövoimaa 300 kg: n kuormien nostamiseen.

QLD – ainutlaatuinen ajomoottoriyksikkö, joka seuraa käyttäjän liikkeitä. QLD on ainutlaatuinen nostolaite, jossa on moottorit x / y-suuntaisille liikkeille. Ihanteellinen suurempiin työskentely-ympäristöihin, joissa tarvitaan nopeutta, tarkkuutta ja sujuvia ​​liikkeitä.

Vacuum end effector

Tarttujat

Laajasta vakiomallin tarttujavalikoimasta löytyy ratkaisu useimpiin nostotarpeisiin. Toimitamme lisäksi erityisratkaisuja, jotka on suunniteltu täydellisesti sopivaksi kuhunkin nostettavaan esineeseen. Oikein valittu tarttuja täydentää ergonomista nostoratkaisua ja varmistaa, että nosto on turvallinen, tarkka ja tehokas.

Ergo-Glass Tilt End effector

Ergo-Glass tarttujat

Laadukkaat Ergo-Glass-tarttujat on kehitetty tasaisen pinnan ja erityisesti lasin ja ikkunoiden käsittelyyn. Niitä käytetään monenlaisissa sovelluksissa, joissa lasia ja ikkunoita kallistetaan ja käännetään. Nämä tarttujat voidaan yhdistää minkä tahansa älykkään Binar-keventimen kanssa. Ergo-Glass on ergonominen tarttuja, joka mahdollistaa kestävän, turvallisen, tarkan ja tehokkaan nostamisen. Niitä on saatavana kuudessa vakioversiossa, joissa on laaja valikoima vaihtoehtoja. Ergo-Glass-tarttujia on saatavana myös räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan, mikäli vakiovalikoimasta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080