KITO ERIKKILA -nosturit

Kotimainen, laadukas, monipuolinen

PROSYSTEM-nosturit ovat turvallinen, tuotannon toimintoja tehostava vaihtoehto monenlaisille tuotantolinjoille. Nosturit ovat helppokäyttöisiä ja työn ergonomiaa lisääviä, ne ovat helppoja asentaa ja tarvittaessa siirtää uuteen paikkaan tuotantolinjojen muuttuessa. Nostureilla voidaan nostaa 250-2000 kg kuormia. KITO ERIKKKILAn teräksestä ja alumiinista valmistetut PROSYSTEM-nosturit ovat kotimaista tuotantoa, ne valmistetaan Masalassa Kirkkonummella. 

Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuva nostin!

Tutustu laajaan mallistoon: www.erikkila.com

PROSYSTEM-nosturit
 

Kääntöpuominosturit

Tarkkaa ja täsmällistä suorituskykyä työpisteille. PROSYSTEM-kääntöpuominosturit valmistetaan korkealaatuisesta alumiini- tai teräsprofiilista. Niiden nostokapasiteetti yltää 1500 kg saakka.

 

Profiilisiltanosturit

PROSYSTEM-profiilisiltanosturit ovat helppokäyttöisiä ja ne on nopeita asentaa ja integroida hyvin erilaisille tuotantolinjoille. Asennetaan joko lattialle pultattavaan ominjaloin-tukirakenteeseen tai kiinnitetään kattorakenteisiin.

 

Nostinradat

PROSYSTEM-profiilinostinrata on tarkoitettu pitkille tuotantolinjoille, joissa tuotteet kuljetetaan yhdessä linjassa. Kattoon tai seinään kiinnitettävät nostinradat voidaan optimoida kääntöpöytien ja vaihteiden avulla juuri teidän tuotantonne tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080