Kääntöpuominosturit

Täsmällistä suorituskykyä työpisteille

PROSYSTEM-kääntöpuominosturit valmistetaan korkealaatuisesta alumiini- tai teräsprofiilista. Niiden nostokapasiteetti yltää 1500 kg saakka.

Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuva nostin!

Tutustu laajaan mallistoon: www.erikkila.com

Pylväskääntöpuomit

Pylväskääntöpuominosturi on erinomainen ratkaisu työpisteelle, jossa ei ole mahdollisuutta asentaa nosturia seinään. Maahan pultattavan pylvään korkeus määritellään tarvittavan nostokorkeuden mukaan. Pylväskääntöpuominosturi voidaan sijoittaa myös siltanosturin alle. Pylväskääntöpuominosturin kantokyky yltää 1 500 kg saakka.

 

Seinäkääntöpuomit

Seinäkääntöpuominosturi on seinään tai muuhun pystysuoraan elementtiin asennettava työpistenosturi. Nosturi kääntyy 180 astetta ja siihen voidaan asentaa kääntökulman rajoitin, mikä tekee nosturin työskentelyalueesta entistä turvallisemman. Seinäkääntöpuominosturin kantokyky yltää 1 500 kg saakka.

Pro Compact kääntöpuominosturi

Pro Compact -kääntöpuominosturi on täydellinen ratkaisu korkeusrajoitettuihin tiloihin, joissa nostokorkeus pitää maksimoida. PRO COMPACT -kääntöpuominosturit ovat seinä- tai pylväsasenteisia. Helppo- ja kevytkäyttöisillä mataliin tiloihin tarkoitetuilla kääntöpuominostureilla työ sujuu turvallisesti ja ergonomisesti. PRO COMPACT -kääntöpuomien enimmäiskapasiteetti on 250 kg.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080