Profiilisiltanosturit

Modulaarinen kevytnosturi­järjestelmä

PROSYSTEM-profiilisiltanosturit ovat helppokäyttöisiä ja ne on nopeita asentaa ja integroida hyvin erilaisille tuotantolinjoille. PROSYSTEM-piennosturijärjestelmä asennetaan joko lattialle pultattavaan ominjaloin-tukirakenteeseen tai se voidaan kiinnittää kattorakenteisiin.

Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuva nostin!

Tutustu laajaan mallistoon: www.erikkila.com

Yksipalkkinen siltanosturi

Yksipalkkinen siltanosturi sopii kevyille kuormille, joita liikutellaan useasti päivän aikana. PROSYSTEM-siltanosturin liikuteltavuus radalla on omaa luokkaansa korkealaatuisten ja huolella valittujen materiaalien ansiosta. Yksipalkkisen siltanosturin enimmäisnostokapasiteetti on 1500 kg.

Kaksipalkkinen siltanosturi

Kaksipalkkinen siltanosturi on ergonominen vaihtoehto nostoille 2000 kg saakka. Vakiovarusteena saatava sisäinen virtakisko maksimoi nosturisillan käyttöalueen ilman kasautuvia lattakaapeleita. Siltanosturin kaikki liikkeet saadaan kauko-ohjattaviksi, kun nosturin liikkeet varustetaan moottorisiirtovaunuilla.

Tukikehä siltanosturin alle

Vapaasti seisova, lattiaan asennettava tukikehä räätälöidään nosturin ja tuotantotilojenne mukaan. Siltanosturi tukirakenteella voidaan asentaa esimerkiksi tuotantohalliin suuren siltanosturin alle.

Ripustukset

Autamme teitä mielellämme valitsemaan nosturiinne oikeanlaiset ripustukset tuotantotilojenne rakenteiden mukaan.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä toimintojanne parhaiten tukeva ratkaisu

Toimintamme käsittää nostolaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Huollamme ja tarkastamme ammattitaidolla kaiken merkkiset nosturit ja nostoapuvälineet.

   020 765 6080